Runoja kuultavissa

Kuulun Pirkkalaiskirjailijat-kirjailijayhdistykseen, ja meillä on Youtubessa aivan ihana Kirjailija kotiin -kanava. Kanava perustettiin viime vuonna, kun korona sulki kaikki muut esiintymispaikat, ja projekti jatkuu nyt tänä keväänä. Kanavalla nimekkäät pirkkalaiskirjailijat lukevat otteita omista teoksistaan, ja siellä onkin jo pitkä lista äänimaisemia eri kirjailijoiden teoksista. Teoksiaan lukevat siellä mm. Artemis Kelosaari, Siiri Enoranta, J. S. Meresmaa ja dekkaristi Ata Hautamäki, vain muutamia mainitakseni.

Nyt olen päässyt tähän upeaan joukkoon mukaan, ja kanavalla voi käydä kuuntelemassa myös minun runojani. Luen siellä jonkin verran runoja esikoisteoksestani Spiraalista ja sen jälkeen uusia runoja, jotka ikään kuin jatkavat teemaa. Näillä näkymin runot ovat tulossa seuraavaan teokseeni.

Videon taustalla on kuultavissa myös koirani Mandan jaloittelurapina, joka vei hetkeksi keskittymiseni. Aioin ensin tallentaa esityksen uudestaan, mutta kesken uuden tallennuksen kissa tuli teroittamaan kynsiään nojatuoliin, jossa istun. Turha siis kuvitella olevansa mikään vakavasti otettava kirjailija niin kauan kun kotona on lauma nelijalkaisia. Tähän on tyytyminen. 😀

Tässä siis pieni runohetki, rapinoineen kaikkineen. Samalla voitte tiirailla mitä kirjahyllyistäni löytyy. 😉

Suosittelen lämpimästi tutustumaan myös (tai varsinkin) muihin esityksiin kanavalla – vaikka lukuhaavelista jo pursuilisikin teoksia. Aina kannattaa innostua uusista kirjoista!

Lukemisiin!

Advertisement

Tietoja Wilhelmiina

Etsin hiljaisuutta. Yritän viilailla liian teräviä kulmia pois sanoistani. Olen kesken.
Kategoria(t): Esiintymiset ja julkaisut, Runous, Yleinen Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s