Tule sinäkin Taidekaravaanin matkaan!

Aina välillä käy niin ihanasti, että joku suorastaan tarjoaa työprojektia, ja nyt sattui taas kaikki planeetat kohdalleen. Viime aikoina on tullut ihania yllätystyötarjouksia suunnalta jos toiseltakin.

Valkeakoski-opistolla on mahtava Taidekaravaani-hanke, joka tuo monenlaisia taideprojekteja nuorille ja nuorille aikuisille opiston toiminta-alueella 2022–2023. Hankkeeseen haluttiin taideprojektitoimintaa, joka yhdistelee sanataidetta ja valokuvausta, ja tämähän on juuri minun aluettani.

Sana- ja valokuvataideprojektia tarjolla Valkeakoskella

Ensi maanantaina 23.1. klo 16 alkaa Valkeakoski-opiston Taidekaravaani-hankkeen taideprojekti 17–28-vuotiaille nuorille nuorisotila Pultissa Valkeakoskella. Taideprojektissa yhdistellään valokuva-ja sanataidetta ja tehdään yhdessä hienoja teoksia. Vinkkaapa tästä kaikille lähipiirisi sopivan ikäisille, sillä tämä kaikki on aivan maksutonta ja ryhmä kokoontuu neljän viikon välein. Ohjaajina toimin minä ja tietenkin valokuvaaja-ammattilainen, joten samalla kertaa saa opastusta molempiin.

Toinenkin uusi projekti on Taidekaravaanin ryhmä, mutta siitä yksityiskohtien viilaus on vielä kesken. Toistaiseksi tiedossa on, että suunnitelmissa on joka torstain kokoontuminen ja aiheena jälleen sana- ja valokuvataide.

Lisätietoja tästä saat myöhemmin Taidekaravaanin Facebook-sivuilta. Koitan itsekin päivitellä lisätietoja kanaviini vielä.

PS: Päivittelen hiukan nettisivuja ja lisään tietoja erilaisista ryhmistä, joita ohjaan ja joita minulta voi tilata. Kannattaa siis tsekkailla ja jos kaipaat lisätietoa jostakin, laitahan viestiä.

Advertisement

Tietoja Wilhelmiina

Etsin hiljaisuutta. Yritän viilailla liian teräviä kulmia pois sanoistani. Olen kesken.
Kategoria(t): Kirjoitusryhmät Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s