Iloa ja energiaa arkeen voimauttavalla kirjoittamisella

Omaishoitajille tarjolla voimauttavaa kirjoittamista huhtikuussa

Sarjassamme yllättäviä, ihania työtarjouksia! Juuri tällaisia työkeikkoja haluan lisääkin.

Oletko omaishoitaja tai tunnetko jonkun, joka on? Kaipaako hän tai kaipaatko sinä pientä virkistystä arkeen? Omaishoitajaliitto järjestää Voimauttavan kirjoittamisen webinaarin tiistaina 18.4. klo 14, ja olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Webinaari on napakan tunnin pituinen ja sieltä saat eväitä omiin ihaniin kirjoitushetkiin ja voimaantumiseen arjen keskellä.

Mitä on voimauttava kirjoittaminen?

Voimauttava kirjoittaminen on siitä ihana harrastus, että välineitä ei tarvita kuin paperi ja kynä, ja jos on kiire, varttikin riittää. Voimauttava kirjoittaminen on myös innostavaa ja koukuttavaa, eli siitä saattaa tulla jokapäiväinen ihana oma hetki. Kirjoittaminen ja muu taiteen ja kulttuurin harrastaminen kuormittavassa elämäntilanteessa voi tuoda paljon iloa, voimaa ja vireyttä.

Omaishoitajaliiton Voimauttavan kirjoittamisen webinaarissa pääset tutustumaan siihen, millaista voimauttava kirjoittaminen on, miksi sitä kannattaa harrastaa ja miten jokainen voi jatkaa sitä oman arkensa ja aikataulunsa puitteissa.

Webinaari on suunniteltu nimenomaan omaishoitajille. Ilmoittautujille jää joksikin aikaa tallenne, jos ei olekaan päässyt samaan aikaan paikalle – eli kannattaa ilmoittautua, vaikkei olisikaan ihan varma pääsystä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Omaishoitajaliiton kautta sivulla www.omaishoitajat.fi.

Advertisement

Tietoja Wilhelmiina

Etsin hiljaisuutta. Yritän viilailla liian teräviä kulmia pois sanoistani. Olen kesken.
Kategoria(t): Esiintymiset ja julkaisut, Kirjoittaminen Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s