Voimauttava kirjoittaminen

Kurssi, ryhmä tai webinaari:

Voimaa arkeen kirjoittamalla

Voimauttava kirjoittaminen on oma ihana kirjoitushetkesi, jonka avulla voit löytää jälleen itsesi ja saada yhteyden siihen, mitä itse haluat ja toivot elämältäsi.

Kun kirjoitat unelmistasi, haaveistasi ja toiveistasi, sinussa alkaa myös syntyä tavoitteita, tahtoa ja suunnitelmia. Sinä itse voit muuttaa omaa ajatteluasi ja löytää voimaa muutokseen.

Toisaalta kirjoitushetki voi myös olla vain ihana lepohetki ja haaveilupaikka arjen kiireiden keskellä. Ota aikaa itsellesi ja virkisty – tarvitset vain 15 minuuttia, kynän ja paperia. Se riittää!

Voimauttava kirjoittaminen on helppoa ja mukavaa

Jos osaat kirjoittaa kauppalistan, olet riittävän hyvä kirjoittaja. Voimauttava kirjoittaminen on vain sinua itseäsi varten, eikä sinun tarvitse osata mitään erityistä.

Sinun ei tarvitse näyttää tekstejäsi kenellekään eikä kukaan arvostele sitä, mitä tahansa kirjoitatkin.

Voimauttava kirjoittaminen on harrastus, joka sopii kaikille

Jokainen voi kirjoittaa ja nauttia siitä. Kun kirjoitat, mitä haluat ja miten haluat, kirjoittaminen muuttuu mukavaksi harrastukseksi. Voit kirjoittaa vain omaksi huviksesi!

Voimauttava kirjoittaminen ei ole äidinkielentunti, koe eikä työ – vain sinä itse määräät, mitä haluat kirjoittaa.

Voimauttavan kirjoittamisen kursseilla ja ryhmissä saat ideoita ja inspiraatiota omiin kirjoituksiisi, ja ryhmässä kirjoittaminen on tosi kivaa.

Ryhmissä ei kuitenkaan koskaan tarkistella oikeinkirjoitusta eikä sinun tarvitse näyttää tai lukea tekstejäsi kenellekään; ne ovat vain sinua itseäsi varten.

Voimauttava kirjoittaminen ei vaadi erityisiä välineitä eikä sitä varten tarvitse ostaa mitään

Tarvitset vain kynän ja paperia. Jos sinulla on fyysisiä rajoitteita, käytä kaikin mokomin tietokonetta tai kännykkää, mutta muuten ihan vain tavallinen kynä ja paperi riittävät.

Kiinnostaisiko sinuakin kokeilla voimauttavaa kirjoittamista?

Haluatko kuulla lisää?

Olen ohjannut voimauttavan kirjoittamisen kursseja, webinaareja ja harrastusryhmiä opistoille ja erilaisille tilaajille vuodesta 2011.

Jos haluat tietää lisää tai olet kiinnostunut tilaamaan voimauttavaa kirjoittamista omalle yhteisöllesi, laita minulle viestiä: kirjoittajaminna @ gmail.com (poista välit). Kerron mielelläni lisää erilaisista vaihtoehdoista.

Kirjoittelemisiin!

Minna Autio

Tulossa

Webinaari
18.4.2023

Voimauttavaa kirjoittamista omaishoitajille

Omaishoitajaliitto

Lisätietoa:
www.omaishoitajat.fi

Nyt meneillään

Voimauttavan kirjoittamisen etäryhmä

Jokiläänin kansalaisopisto

Lisätietoja ja tilaukset

kirjoittajaminna @ gmail.com

Advertisement